Gravidmassage fodmassage

Vores gravid massage er til dig, lige meget hvor langt du er henne, med en specialdesignet briks til gravide hvor du ligger på maven. Vi har stor erfaring med at udføre massage på gravide. Gravidmassage giver dig velvære, afspænder kroppen, forebygger og afhjælper graviditets gener. Gravidmassage til gavn for dig og dit barn. Gravidmassage er en blid form for massage, specielt udviklet til gravide. Massagen gives med henblik på velvære og. Læg dig afslappet på maven og få massage fra hoved til fødder! Ømme ryg- og nakkemuskler, trætte fødder og hævede ben bliver grundigt.

Vil du rigtigt gerne ligge på maven og få gravid massage? Det gør 1/4 del af vores blivende mødre også! ​. Med så mange gravide besøgende er vores. Gravid Massage hos WellnessKompagniet i København på Østerbro, foregår på en særlig graviditetsmassage-briks, hvor der er skabt plads til. Er du gravid og trænger du til massage, så kom op og få en gang gravidmassage. Vi har en gravid "pude" med hul til mave og bryst, så du som gravid kan ligge.

Stresser det nye familiemedlem din krop? Gravid massage kan hjælpe. Det kan være yderst gavnligt at få massage under graviditeten. Der er mange fordele ved. Vil du rigtigt gerne ligge på maven og få gravid massage? Det gør 1/4 del af vores blivende mødre også! ​. Med så mange gravide besøgende er vores. Massage giver dig en pause med velvære der beroliger sindet. Samtidig kan massagen lindre eller afhjælpe mange almindelige graviditetsgener og være en.

Gravidmassage • Signes Scanningsklinik

Vores gravid massage er til dig, lige meget hvor langt du er henne, med en specialdesignet briks til gravide hvor du ligger på maven. Gravid Massage hos WellnessKompagniet i København på Østerbro, foregår på en særlig graviditetsmassage-briks, hvor der er skabt plads til.

Gravidmassage til gavn for dig og dit barn. Gravidmassage er en blid form for massage, specielt udviklet til gravide. Massagen gives med henblik på velvære og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail