Sexe sexi piger

En ung pige blev presset til gentagne gange at have sex med en mand. Nu står hun frem med sin historie. Politiet efterlyser mand på rød scooter: Kører rundt og tilbyder piger penge for sex. AF: LOUISE BRUUN HØFLER. Publiceret oktober Lars er 47 år, men betaler kvinder i alderen 18 til 24 år for at have sex med ham. Tanken om at være sammen med en mand, virker ikke til at have strejfet hende, for sex med en anden pige, er bare det bedste, mener hun.

Tanken om at være sammen med en mand, virker ikke til at have strejfet hende, for sex med en anden pige, er bare det bedste, mener hun. Det betyder, at mænd tager kontakt til unge teenage- piger og forkæler dem med gaver og opmærksomhed indtil de yder sex til gengæld. Derefter afpresses de. Lars er 47 år, men betaler kvinder i alderen 18 til 24 år for at have sex med ham.

Pige presset til sex i to år - TV 2

Unge kvinder passer på sig selv, når de har sex. Også selvom de er blevet vaccineret mod den seksuelt overførte HPV-virus, der kan forårsage. En ung pige blev presset til gentagne gange at have sex med en mand. Nu står hun frem med sin historie. Lars er 47 år, men betaler kvinder i alderen 18 til 24 år for at have sex med ham.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail