Sexliv sex på dansk

En undersøgelse i fire europæiske lande viser, at ældre er meget seksuelt aktive, og at danske kvinder er mest tilfredse med sexlivet. Hos mange danske par er sexlivet mere eller mindre sat på standby, viser en Megafon-måling lavet for Politiken. Hvert 8. par dyrker sex højst. Danske og udenlandske stjerner lægger ikke fingrene imellem: Nøgleordet er sex, sex og atter sex. Læs alle historierne her. I hvert ottende danske parforhold er sexlivet stort set gået i stå. Cirka halvdelen af dem har sex højst en gang om året, mens den anden halvdel.

Sexliv Foto: Bulls Hvor ofte tror du, at andre har sex? Så ofte har vi faktisk sex i Danmark Så ofte har den gennemsnitlige dansker sex. Danske og udenlandske stjerner lægger ikke fingrene imellem: Nøgleordet er sex, sex og atter sex. Læs alle historierne her.

Hos mange danske par er sexlivet mere eller mindre sat på standby, viser en Megafon-måling lavet for Politiken. Hvert 8. par dyrker sex højst.

I hvert ottende danske parforhold er sexlivet stort set gået i stå. Cirka halvdelen af dem har sex højst en gang om året, mens den anden halvdel. Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold.

En ny, større undersøgelse af ældres sexliv viser, at danskerne bestemt ikke holder sig tilbage med lagengymnastikken, bare fordi de er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail