Single sex mand

Når man har en kæreste, er man så heldig, at man kan få sex lige så ofte, man ønsker. Men når man er single, er det en anelse mere besværligt. Mens mænd er mest tilfredse med deres sexliv, når de er i parforhold, forholder det sig modsat med kvinderne. De er bedst tilfredse med sex. Hun vil komme nærmere ind på fordele og ulemper ved singlesex og parsex ud Det var i en af de der vidunderligt berusende perioder, hvor man føler sig fri. Det er nok næppe nogen sensation, at der er en del mænd, der hellere end gerne vil nøjes med sex, og helst slippe for enhver form for engagement og nærhed.

Hvis man skal tro Lavac, gælder det ikke om at holde manden hen. Heller ikke når det handler om sex. Hvis man vil vinde hans hjerte, skal man. For med alle mine ord om umulige mænd, kikset sex og jeg ved ikke hvad, i den stadigt mere vaklende tro, singlekvinder har til singlemænd.

Det er bedre at tilfredsstille sig selv, indtil man finder en, der er fuldstændig Sex handler alt andet lige også om udveksling af energi, så vær.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail