Tantra kursus massage i aalborg

Hvor langt har du til Århus? Få rabat når du kører fra Aalborg, Odense, Esbjerg, Silkeborg eller Viborg. Priser for tantra massage, Seksual Healing, samtaleterapi og parterapiog hvorfor er det så dyrt? Fordi det er Tantramassage kursus i weekend, kr /par, kr/pers inkl mad Århus, Aalborg, Odense, København. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt Tantramassage, tantrakurser og -retreats Privat tantrakursus: nøgen og elsket!

Jeg er uddannet Bachelor i Klinisk Psykologi (yukigassenusa.com) fra Aalborg Klangmassage er jeg uddannet i hos Tom Friis Hansen og KlangUniverset.

samt har en lang række kurser og videreuddannelser indenfor det tantriske kropsarbejde. En kollega fortalte om en klinik i Aalborg, som tilbyder Tantra SEX, udbryder jeg. Jeg var sikker på, at det havde noget med sex at gøre, men.

Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk Aalborg. fra , Mere info. Tantra Massage til mænd og.

Tantramassage i Sankelmarksgade. Susanne Mikaella Veierbæks Livsglædecentret får nu fast filial i Aalborg. Filialen bestyres af Sophia Fleur. Edens Have v/ Celestine Andersen i Aalborg tilbyder Tantra massage, Tantra terapi, Tantra kursus.

Bestil tid her. Jeg er uddannet Bachelor i Klinisk Psykologi (yukigassenusa.com) fra Aalborg Klangmassage er jeg uddannet i hos Tom Friis Hansen og KlangUniverset. samt har en lang række kurser og videreuddannelser indenfor det tantriske kropsarbejde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail