Våd sex sex telefon

Sex og seksuel sundhed for lesbiske, biseksuelle, queers, ikke-binære og kvinder, der har sex med kvinder - både cis og trans. Nov 14, - Min kæreste siger, at kvinder godt kan få våde orgasmer, men det her dig over at være så hengivende og nyde sex så meget, at det sprøjter. Jul 23, - Det er totalt forbudt at prøve at samle og tænde telefonen, før den er helt vandskader kan ligge latent i telefonen lang tid efter en våd omgang. jeg ville høre om der også var andre som bliver MEGET våde/fugtige (kald det hvad I vil) under forspil og sex. Jeg synes det er pinligt når man.

Sep 25, - Til og starte med kunne vi have sex uden problemer, men efter en 3 måneder begyndte jeg at få meget svært ved at blive våd – og det er skam. jeg ville høre om der også var andre som bliver MEGET våde/fugtige (kald det hvad I vil) under forspil og sex.

Jeg synes det er pinligt når man. Hvor mange gange har du haft sex på 24 timer?10 gange! Hvad er et turn-off for dig i sengen . Jeg vil gerne være våd nok først. Hvor mange gange har du haft.

Nov 14, - Min kæreste siger, at kvinder godt kan få våde orgasmer, men det her dig over at være så hengivende og nyde sex så meget, at det sprøjter. Jul 20, - Nu er jeg gået af dem igen for at blive gravid og jeg blive aldrig våd mere der Min kæreste stress mig helt vildt da han vil ha vi har sex uden. Sep 25, - Til og starte med kunne vi have sex uden problemer, men efter en 3 måneder begyndte jeg at få meget svært ved at blive våd – og det er skam.

alt for våd :( | yukigassenusa.com

Jul 20, - Nu er jeg gået af dem igen for at blive gravid og jeg blive aldrig våd mere der Min kæreste stress mig helt vildt da han vil ha vi har sex uden. Hvor mange gange har du haft sex på 24 timer?10 gange! Hvad er et turn-off for dig i sengen .

Jeg vil gerne være våd nok først. Hvor mange gange har du haft. Sep 25, - Til og starte med kunne vi have sex uden problemer, men efter en 3 måneder begyndte jeg at få meget svært ved at blive våd – og det er skam.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail